Our Services

Moondance

Op zondagavond voegt Moondance gruizige samples en pompende beats toe aan een band die van zichzelf al niet te stuiten is, en gretig ieder podium ondersteboven keert! De trance/danceband met hoofdrollen voor gitarist Egon Verhoeven, keyboardplayer Jeroen Itterson en vocaliste Mieke Fire, stond al eerder op Jazzfestival Hillergersberg.

De samensmelting van weirde electronica, vette drums, diepe bassen en scheurende gitaren zorgt voor een uitvalsbasis, van waaruit hypnotiserende lady-vocals gerichte pogingen doen de zwaartekracht op te heffen. Niets wordt daarbij uit de weg gegaan, van customized tracks van o.a Underworld, met samples en beats opgepimpte covers, tot en met eigen "moonboots".

Moondance bestaat uit muzikanten die met de grote namen in Nederland werken, en al jaren gepokt en gemazeld zijn in het internationale circuit. En niet alleen in België en Luxemburg maar in Europa, van de poolcirkel tot aan de Côte d'Azur o.a. Roskilde, Cannes, in Japan, Canada en zelfs in China hebben de astronauten van Moondance de zwaartekracht getart.

Moondance gives you the best of both worlds... dance till you take off!
Miekie Fire - Vocals
Jeroen v Iterson - Keyboards/sampling/loops
Frank Haystack - Deep bottom bass
Curd Nuyten - Fat punch drums
Egon Verhoeven - Guitars/main effects

Additional Info

  • Podium: Podium 2 - BEEQUIP
  • Datum: Zondag 26 juni
  • Tijd: 20.15 uur

Weerbericht

ROTTERDAM WEATHER

Buienradar