www.facet.nl
www.heineken.nl
Aannemingsbedrijf E.J. Bouwmeester
www.SchmidtZeevis.nl
www.rookgroep.nl
www.rotterdammarinefuels.com
www.hollandwerkt.com
www.gauchosaandeplas.nl
www.MV-dienstengroep.nl
cafelebbink.nl
www.baljonenmora.nl
www.winebarmendoza.nl
cafevaneijk.nl
www.zegro.nl
www.fbreeman.nl
www.trust.com
www.dutchbranding.nl
www.bliektoysenhobby.nl
www.rabobank.nl
www.imtobenelux.nl
www.grado.nl
www.vanrooy.nl
www.rsi.nl
www.smith-holland.com
www.dejongeadvocaten.nl
www.rsverhuur.nl
www.hooftenmooij.nl
www.kooijmanautar.nl
www.compair-airco.nl
www.bonnewits.nl
www.eenveiliggevoel.nu
www.abrazohillegersberg.nl
www.looijeproperties.nl
www.beequip.nl
www.hart-van-holland.nl
www.innodocksupport.com
www.jbajewels.nl
www.rotterdamthehagueairport.nl
www.rotterdam.nl/wonen-leven/hillegersberg-schiebroek/
www.hollandhuurt.nl
www.k-tainer.eu
www.kleinjantimmerbedrijf.nl/
www.lasalute.nl
www.v8racingteam.com
www.denieuwechinesemuur.nl
www.hetambachthuys_nl
www.post-steigers.nl/
www.hotel-rotterdam-city.nl
Nieuws 2011
zaterdag  , 27 augustus 2011 21:04

Video-impressie vrijdag 26-08

Op de vraag 'ga je mee sfeer proeven', zei de Leidse filmer George te Marvelde direct ja. Met een kleine camera, een statiefje en een rokertje bij de hand, bezocht hij vrijdagavond 26 augustus jl de openingsavond van het Heineken Jazz Festival Hillegersberg. George is jaren actief op festivals in en rond Leiden en nam zich voor de 'typisch Hillergersbergse sfeer' te vangen. Na een nachtje knippen en plakken kwam hij tot de volgende impressie. Well done, George.
zaterdag  , 27 augustus 2011 10:15

Vliegende start

Qua weer bleef het billenknijpen, maar ook de weergoden toonden zich gunstig gezind. De start van het 27e Heineken Jazz Festival Hillegersberg had de wind in de rug: geen wind, goeie muziek en een onverwacht grote toeloop. We hebben het niet geteld, maar zelden zo'n drukbezochte openingsavond meegemaakt. Net als de afgelopen zes jaar werd het festival geopend door de Facet Fusion Band, met Egon Verhoeven en Boris van de Lek. Speelden zij eerdere festivals nog wel eens voor twee man en een halve paardenkop, nu was het voor podium 1 direct gezellig vol. Ook bij de andere podia trokken veel publiek: raggae van Harry Mo, rauwe blues van Ruben Hoeke en dampende funk van Laura Vane & The Vipertones. Iets gemist? Gelukkig hebben we de foto's nog.
dinsdag, 23 augustus 2011 10:16

Sponsoravond goede aftrap

Een geslaagde sponsoravond vormt een prima aftrap voor een swingende 27ste edities van het Heineken Jazz Festival Hillegersberg. Sponsors van het festival werden gisteravond in eetcafé Facet onthaald op een drankje en oesters en mosselen voor de liefhebber. Na de toespraak van voorzitter Frans een optreden van Joris Lutz en een boekpresentatie van RTV Rijnmond presentator en 'absurd sarrealist' Jack F. Kerklaan. "Waarom zit er überhaupt een slot op een 24-uurszaak?"
vrijdag     , 12 augustus 2011 10:20

Festivalfoto's. Mensen kijke?

Mensen kijken graag mensen. Ook op een jazzfestival. Wie denkt dat de meeste voor de muziek komen, kan zich vergissen. Anyway. Wanneer jij graag mensen kijkt of voorgaande jaren zo door de muziek in beslag genomen was, is het misschien leuk te weten dat we heel veel publieksfoto's op facebook hebben verzameld. Doe gauw ff gaan kijken. Foto's van 2011 HIER en oudere plaatjes HIER!
dinsdag, 09 augustus 2011 13:13

Programma 2011 volledig bekend

  De line-up voor 2011 is zo goed als rond. Een leuke mix van bekend en verrassend. Oude bekenden, zoals: Hans Dulfer, George Kooymans & Frank Carillo, Moondance en Shaky Ground zijn weer van de partij. De bands die vorig jaar door het slechte weer niet konden spelen, zoals: Mrs. Hips, Laura Vane & The Vipertones, The Very Next (v/h The Young Sinatras) en Forty Fingers krijgen dit jaar een nieuwe kans. Nieuw zijn: de raggae  van Harry Mo, funk van The Jig en boogie van Jaap Dekker en wereldwijze dance bubbles van Sinas.
vrijdag     , 08 juli 2011 13:48

Freericksplaats blijft open

Jazzfestival Hillergersberg is weliswaar 27 jaar een traditie, maar niet alles blijft bij het oude. Dit jaar geen groot wegversperrend podium op de Freericksplaats, maar een laag plankier voor looporkesten en akoestische bands, zoals The Swingers. De straat wordt dit jaar ook niet afgesloten. De verbinding tussen de Bergsedorpstraat en de Weissenbruchlaan blijft gewoon open.
donderdag, 02 juni 2011 12:09

Noteer: 26/27/28 augustus HBjazz!

Traditie biedt houvast. Jazzfestival Hillegersberg biedt al 27 jaar zekerheid in het leven van duizenden landgenoten, voornamelijk uit de omgeving van Groot-Rotterdam. Ook dit jaar zijn muziekliefhebbers verzekerd van drie dagen gratis muziek en gezelligheid in het knusse Hillegersberg. Vanaf vrijdagmiddag 26 augustus tot en met zondag 29 augustus vormen de Weissenbruchlaan, de Freericksplaats en de Bergse Dorpsstraat het zinderend centrum van de 27ste editie van dit populaire jazzfestival. Op dit moment is het programma nog niet bekend. Wie op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen volgt deze website, wordt vriend van onze Facebook-fanpage en volgt ons via Twitter.

Kijk ook op ...

  • Facebook: jazzhillegersberg
  • Linked In Group: 81595324
  • Picasa: 110886703254999718979
  • Twitter: jazzfeshill
  • YouTube: jazzhillegersberg