www.facet.nl
www.heineken.nl
Aannemingsbedrijf E.J. Bouwmeester
www.SchmidtZeevis.nl
www.rookgroep.nl
www.rotterdammarinefuels.com
www.hollandwerkt.com
www.gauchosaandeplas.nl
www.MV-dienstengroep.nl
cafelebbink.nl
www.baljonenmora.nl
www.winebarmendoza.nl
cafevaneijk.nl
www.zegro.nl
www.fbreeman.nl
www.trust.com
www.dutchbranding.nl
www.bliektoysenhobby.nl
www.rabobank.nl
www.imtobenelux.nl
www.grado.nl
www.vanrooy.nl
www.rsi.nl
www.smith-holland.com
www.dejongeadvocaten.nl
www.rsverhuur.nl
www.hooftenmooij.nl
www.kooijmanautar.nl
www.compair-airco.nl
www.bonnewits.nl
www.eenveiliggevoel.nu
www.abrazohillegersberg.nl
www.looijeproperties.nl
www.beequip.nl
www.hart-van-holland.nl
www.innodocksupport.com
www.jbajewels.nl
www.rotterdamthehagueairport.nl
www.rotterdam.nl/wonen-leven/hillegersberg-schiebroek/
www.hollandhuurt.nl
www.k-tainer.eu
www.kleinjantimmerbedrijf.nl/
www.lasalute.nl
www.v8racingteam.com
www.denieuwechinesemuur.nl
www.hetambachthuys_nl
www.post-steigers.nl/
www.hotel-rotterdam-city.nl
Nieuws 2010
Na een jaar vol problemen en twijfels zag de organisatie de 26ste editie van het Private Energy Hillegersberg Jazzfestival op de derde dag in duigen vallen door noodweer. Op last van de politie en de veiligheidscommissie van de Gemeente Rotterdam werd het evenement op zondagmiddag om 16.00 uur beëindigd.
zondag  , 29 augustus 2010 18:54

Coolsingel adviseert: kappen!

Pakweg 5 voor 4. Nueva Manteca 'heeft nog 5 minuten'. Achter het podium staat de festivalvoorzitter bleekjes naar zijn iphone te staren. "Coolsingel. We moeten om 4 uur kappen. Storm op komst. Slagregen en windkracht 9 rond 5 uur." Hij stapt het podium op. "De veiligheidscommandant neemt verantwoordelijkheid niet langer, dus wij ook niet."
zondag  , 29 augustus 2010 10:00

Dresscode: wit

Tja, toen scheen het zonnetje zo lekker. Massa's mensen en bootjes, precies zoals het hoort. Rond 19:30 vielen de eerste druppels. Een half uur later restten de 'die hards' met paraplu voor de podia. De rest verbroederde in een tent. Gezelli. En vandaag? Beloven doen we niets, maar laten we het zo stellen: echte lefkikkers laten de plu thuis en doen iets wits aan.
zaterdag  , 28 augustus 2010 11:51

Verrek, we zijn begonnen

Vrijdagmiddag ff na vijven. De soundcheck van Rob van der Wouw gaat naadloos over in het optreden. De paar toeschouwers kregen een privéconcert. Al jaren is de start van het festival een terloops gebeuren. Niks geen officiële aftrap. Gewoon inpluggen en spelen, sluiten wij de bierpomp en de toiletten nog even aan.
vrijdag     , 27 augustus 2010 11:46

Lekker festivalluhhhh!!!

Nog ff en dan is het zover. Het jazzfestival is begonnen. Allles zit mee: prima programma, strakke organisatie en als we de webstats moeten geloven, voldoende publieke belangstelling. Grote vraag is: hoe pakt het weer uit? Doemberichten ten spijt is bud-weer doorgaans tijdelijk en plaatselijk. Dus geen 'gezwartkijk'. Gewoon lekker festivalluhhhh en zwemgoed mee.
donderdag, 26 augustus 2010 11:59

Sponsoravond gezellige aftrap

Woensdagavond 25-8, Eetcafé Aan Tafel, sponsoravond en aftrap van het 26ste jazzfestival Hillegersberg. Beetje netwerken, glaasje en wat finger food, luisteren naar de Swingers, de presentatie van het 'Goede Doel', de renovatie van het asiel en een toespraak van de voorzitter. Voldoende licht blijft een probleem "Anke, hou die kaars eens vast."
maandag, 23 augustus 2010 19:31

Dansen bij Must

Steeds duidelijker is het Must-podium in Gauchos' voortuintje de place to be voor de dance freaks. Naast de hoogste concentratie dansbare bandjes houdt dit jaar ook een DJ de massa in beweging.  DJ Nils draait normaal in Quasimodo. Zondag houdt hij voor en tussen Shaky Ground de sfeer erin.
vrijdag     , 20 augustus 2010 20:24

Zingen met Frans

Waarom organiseer je zo´n festival zo´n tig jaar? Vast omdat je muziek ook wel leuk vind. Voorzitter Frans lust er wel pap van en zingt graag een deuntje mee. Vorig jaar nog! Eerst met Kooymans en Carillo, daarna met Shaky Ground. Brandt nu de vraag: Met wie zingt Frans dit jaar mee?

Kijk ook op ...

  • Facebook: jazzhillegersberg
  • Linked In Group: 81595324
  • Picasa: 110886703254999718979
  • Twitter: jazzfeshill
  • YouTube: jazzhillegersberg