Over deze website

Een website is mensenwerk, 'hard labour' ofwel bloed, zweet, tranen en heel veel plezier en voldoening. Dit jaar is jazzhillegersberg.nl in opdracht van Stichting Jazzfestival Hillegersberg gerealiseerd door Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (food4sites) in samenwerking met Joost Kolkman (mediabouwers).

Deze compleet dynamisch opgebouwde website is gebaseerd op Joomla, een veel gebruikt en robuust open source content managementsysteem. De styling, functionele inrichting, gebruikers interactie, koppelingen met social networks en de content zijn ontwikkeld en gerealiseerd door food4sites. Mediabouwers gaf technisch advies, realiseerde de technische inrichting van het systeem en de vereiste serveraanpassingen.

Festivalinformatie
Natuurlijk is de site primair bedoeld om bezoekers en andere gegadigden te informeren over het Jazzfestival Hillegersberg. Het is het belangrijkste kanaal voor het meest actuele festivalprogramma, mededelingen van de organisatie en andere relevante info.

Bezoekersreacties
Contact met bezoekers, betrokkenen en geïnteresseerden is een twee belangrijke functie. Via enquetes, waarderingspunten en comments worden bezoekers overal uitgenodigd op de inhoud te reageren. Door koppelingen met Facebook en Twitter wordt de bezoeker niet alleen overal geïnformeerd, maar kan ook direct, in tekst en beeld, reageren op berichten, gebeurtenissen en eventuele reacties van andere bezoekers. Voor festivalmededelingen, last-minute wijzigingen en andere 'urgente' berichten, is Twitter het belangrijkste kanaal. Deze tweets zijn ook op de meeste pagina's van deze website te vinden.

terug naar boven